Bert Brussen (van TPO.nl) gaat los op eigen lezers: ‘Fuck you dom kutvolk, hopelijk komt GL aan de macht!’

Bert Brussen, hoofdredacteur van The Post Online (TPO), heeft het helemaal gehad met zijn eigen lezers. Hij vindt ze “dom kutvolk” en “krokettenetend krapuul”, en wenst ze toe “kapotgetrapt” te worden door D66. Dat zegt hij op Facebook, waar hij volkomen wild om zich heen aan het slaan is.

Facebook heeft één gebruiker minder: Bert Brussen, hoofdredacteur van The Post Online, is gestopt met het gebruik van het sociale medium. Hij werd naar eigen zeggen helemaal gek van het “domme kutvolk” dat hij aantrok. Hij biedt zijn excuses aan aan de honderd volgers die wél intelligent zijn, maar scheldt de overige 3900 volkomen de huid vol. Hij wenst ze toe dat GroenLinks aan de macht komt en suggereert dat ze het “poepertje van ‘echte patriot’ Jan Roos” eens moeten gaan likken. Daarnaast is dus bijna iedere volger van Bert Brussen een werkloze uitkeringstrekker, een narcist, en een kijker van Harry Mens.

Het is niet voor het eerst dat Brussen uitvalt tegen zijn eigen lezersschare. Eerder al hoopte hij dat mensen die commentaren achterlaten die in zijn eigen dom zijn, een dodelijke ziekte krijgen en zichzelf gaan ophangen:

De laatste maanden is de TPO-hoofdredacteur wat… grillig. In september vond hij dat Thierry Baudet een “cliniclown” was, en wenste hij Forum voor Democratie spoedig nul zetels toe. Nu zijn dus ook zijn eigen lezers de pineut.

Wellicht dat het een goed idee is als iemand even langskomt met een thermometer, of alles nog wel oké gaat met de – kennelijk! – kersverse GroenLinks-aanhanger Bert Brussen?