Anna (34): ‘Mijn buren zijn stikjaloers omdat ik ieder jaar 2x een luxe vakantie heb’

Anna, een pragmatische vrouw uit een gezellige buurt in Nederland, ontdekte een unieke manier om haar spaargeld te laten groeien. Ze werd klant bij Trade Republic, een bank die niet alleen 4% spaarrente aanbood, maar ook 1% cashback op uitgaven met hun kaart. Ze was altijd al financieel bewust, maar deze deal overtrof haar verwachtingen.

-- Advertentie --

Elk jaar gebruikte Anna de extra inkomsten uit haar spaargeld om een droomvakantie van twee weken te financieren. Het ene jaar verkende ze de kleurrijke markten van Marrakech, het volgende jaar ontspande ze op de witte stranden van de Maldiven. Deze vakanties werden een traditie, een beloning voor haar slimme financiële beslissingen.

Haar buren, die haar jaarlijkse avonturen zagen, waren stikjaloers. Ze snakten naar soortgelijke ervaringen, maar hun trots stond in de weg. Ze voelden zich te verheven om Anna om advies te vragen, ook al waren ze nieuwsgierig naar hoe ze het voor elkaar kreeg.

-- Advertentie --

Ondertussen bleef Anna profiteren van de voordelen van Trade Republic. Naast de spaarrente en cashback, vond ze het gemak van beleggen via het platform erg aantrekkelijk. Bovendien gaf de Duitse bankrekening, beschermd door het depositogarantiestelsel, haar extra zekerheid.

Voor consumenten zoals Anna, die misschien niet geïnteresseerd zijn in beleggen, was de 4% spaarrente al een enorme uitkomst. Zelfs zonder te beleggen, leverde het plaatsen van een deel van haar geld bij Trade Republic meer op dan bij haar oude bank.

De moraal van Anna’s verhaal? Soms leiden slimme financiële beslissingen tot onverwachte en prachtige levenservaringen. En trots mag nooit in de weg staan van het vragen om goed advies, vooral als het gaat om mogelijkheden om je spaargeld te laten groeien.

Als je ook geïnteresseerd bent in een soortgelijke spaarrendementen, overweeg dan om je aan te melden via onze de referral link van Trade Republic. Het kost niets extra, en door gebruik te maken van de code “01KMQQLF”, kun je ook een welkomstbonus ontvangen.

  • Stap 1. Download de app
  • Stap 2. Valideer je account door de stappen te doorlopen. (hou je paspoort en BSN nummer paraat)
  • Stap 3. Stort je spaargeld naar de voor jou geopende de Duitse bankrekening (IBAN)
  • Stap 4. Zodra het geld het je Duitse spaarrekening staat krijg je 4% rente
  • Stap 5. Rente wordt maandelijks op je Duitse bankrekening gestort.

Door je aan te melden via deze link, ondersteun je ook de onderzoeken zoals die van Nieuwsforum, wat uiteindelijk iedereen ten goede komt.

-- Advertentie --

-- Advertentie --