Bekende influencer en transvrouw ‘Oli London’ heeft spijt van zijn transitie

In 2018 maakte Oli London, toen 33 jaar oud uit Hertford, een opvallende entree in de media door bekend te maken dat hij meer dan 300.000 euro had besteed aan cosmetische chirurgie om op Barbie te lijken. Deze beslissing zorgde voor veel gesprekstof. Nu, jaren later, komt Oli opnieuw in het nieuws, maar dit keer met een andere, opmerkelijke onthulling: hij heeft zijn vrouwelijke uiterlijk, dat geïnspireerd was op Barbie, veranderd om te lijken op Ken, het fictieve vriendje van Barbie.

-- Advertentie --

Zijn goede vriendin, Aliia Roza, 37 jaar oud, heeft echter haar eigen pad gevolgd en zichzelf getransformeerd tot een levende Barbie, compleet met 32 cosmetische ingrepen, waaronder een kattenoogoperatie.

Oli’s reis naar zelfontdekking en identiteit ging echter niet zonder moeilijkheden. Hij ondervindt nu de fysieke gevolgen van zijn keuzes, waaronder een pijnlijke kaak en verlamde gezichtsspieren. Deze fysieke problemen hebben geleid tot een periode van zelfreflectie en twijfel. Lees snel verder op de volgende pagina.

-- Advertentie --
-- Advertentie --