Elina (30) is verliefd op bejaarde Miljardair: “Iets in hem maakt dat hij aantrekkelijk is.”

Liefde kent geen grenzen, en dit blijkt maar weer eens uit het verhaal van Elina Fernandez, een 30-jarige schoonheid, en haar relatie met de 76-jarige miljardair Eduardo Francisco Costantini. Veel mensen stellen de echtheid van hun liefde ter discussie, vooral gezien het leeftijdsverschil en Eduardo’s immense vermogen.

-- Advertentie --

Een vermogen van 1,2 miljard Euro
Elina, een succesvol model, viel als een blok voor de Argentijnse vastgoedmagnaat Eduardo, bekend om zijn indrukwekkende vermogen van maar liefst 1,2 miljard euro. Ondanks de twijfels van buitenstaanders, blijft het paar hun liefde vieren, ongehinderd door kritiek.

Eduardo’s zeven kinderen staan sceptisch tegenover de relatie. Zij uiten hun bezorgdheid over Elina’s intenties, vermoedend dat zij misschien meer geïnteresseerd is in het fortuin van hun vader dan in ware liefde. Maar Eduardo is overtuigd van Elina’s oprechtheid, een overtuiging die wordt versterkt door Elina’s liefdevolle berichten op social media en hun gezamenlijke huwelijksfoto’s.

-- Advertentie --

Ontdek op de volgende pagina meer over Elina’s visie op hun relatie en waarom zij beweert dat het ware liefde is, en bekijk de video.

-- Advertentie --
-- Advertentie --