Experts waarschuwen: Haal deze 9 producten direct uit je vriezer!

Wij zijn dol op onze vriezer omdat hij ons voedsel dagen, weken of zelfs maanden (soms zelfs per ongeluk jaren!) vers houdt. Sommige heerlijke dingen zoals ijs zijn natuurlijk gemaakt voor de diepvries, maar andere voedingsmiddelen en dranken mogen nooit in de diepvries belanden. Deze producten zijn gewoon niet gemaakt om ingevroren te worden, of ze kunnen niet tegen zulke lage temperaturen. Wil je weten wat deze producten zijn? Ik wist zelf ook niet dat #3 nooit in de diepvries moest!

-- Advertentie --

1. Champagne
Heb je ooit trek gehad in ijskoude champagne? Misschien op oudejaarsavond of andere speciale gelegenheden? En toen vergat je de fles op tijd te koelen? Vaak denk je op zo’n moment dat je het gewoon snel in de vriezer kunt stoppen. Maar dat moet je niet doen! Het koolzuur in de drank kan je champagnefles doen ontploffen. Dan is je vriezer helemaal doordrenkt met champagne en in het ergste geval liggen er ook nog overal scherven. Het is dus beter om dat te vermijden en de champagne liever op de juiste manier te koelen. Het betere alternatief is de champagne te koelen in een zogenaamde ijsemmer, waarin een mengsel van water en ijsblokjes wordt gedaan.

Lees snel verder op de volgende pagina, voor meer producten die echt niet in de vriezer mogen. Nummer 5 was voor mij een verrassing!

-- Advertentie --
-- Advertentie --