“Ik kocht een cadeau voor mijn beste vriend’s vriendin en nu word ik beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag”

Ik, een 26-jarige man, woon samen met mijn vriend, ook 26. Vorig jaar is zijn vriendin, 24, bij ons ingetrokken. In deze tijd zijn zij en ik ook goede vrienden geworden; we hebben een prima vriendschap en ondervinden geen grote problemen met onze woonsituatie.

-- Advertentie --

De situatie is als volgt: ze is momenteel zeven maanden zwanger. Gisteren had ze haar babyshower. Vorige week ging ik naar een babyspeciaalzaak om een cadeau voor de baby te kopen. Naast schattige babykleding zag ik ook zwangerschapskleding, kussens en dergelijke. Ik kocht een cadeau voor de baby en zag een schattige nachtjapon in het roze met kant langs de randen. Op de voorkant stond een tekening van een baby die op een wolk slaapt met de tekst “shh, baby slaapt”. Ik vond het schattig en besloot het ook te kopen als cadeau voor haar.

Tijdens de babyshower gaf ik haar het cadeau, wat op dat moment geen groot punt leek. Ze grapte zelfs over het “showen” van de pyjama de volgende ochtend terwijl ze ontbijt maakte. Mijn vriend moest ook lachen en vond de tekening schattig.

-- Advertentie --

Lees verder op de volgende pagina!

-- Advertentie --
-- Advertentie --