Mijn man is boos omdat ik zijn cheeseburger opgegeten heb, zit ik fout?

een onverwachte wending tijdens de lunch
Mijn man en ik hebben drie zonen. Afgelopen zaterdag nam hij hen mee om boodschappen te doen terwijl ik thuisbleef om het huishouden te doen. Op de terugweg stopten ze bij McDonald’s en brachten eten mee terug voor mij. Ik had ze gevraagd om een portie van tien kipnuggets en medium frietjes voor me mee te nemen. Blijkbaar hadden de jongens na hun eigen maaltijd nog honger in de auto en vroeg mijn man of ze wat van mijn eten mochten. Hij gaf toestemming voor “een paar nuggets en wat frietjes”. Hij redeneerde dat ik toch nooit mijn hele bestelling opkrijg – wat waar is. Normaal gesproken eet ik 7-8 nuggets en de meeste frietjes.
Echter, ze namen elk twee nuggets en wat frietjes, wat betekende dat ik voor mijn lunch slechts vier nuggets en ongeveer een kwart van de frietjes overhad.

-- Advertentie --

een kwestie van prioriteiten
Mijn man heeft de gewoonte om drie extra cheeseburgers te kopen (de kleine dunne) als hij naar McDonald’s gaat, zodat hij ze de volgende dag als ontbijt kan eten. Hij warmt ze op in het wafelijzer en zweert dat het zijn favoriete ontbijt is. Hij is een beetje een vreemde vogel. Wetende dat hij zijn volledige McDonald’s lunch al op had en dat hij die cheeseburgers nog had, vroeg ik hem om er een zodat ik een volledige lunch kon hebben. Hij weigerde omdat hij ze nodig had voor zijn ontbijt.

Lees verder op de volgende pagina!

-- Advertentie --
-- Advertentie --