Noa Vahle tegen Story: “Jullie hebben het mis!”

Noa Vahle, bekend als de dochter van Linda de Mol, is allesbehalve blij met een recent artikel van weekblad Story, dat zij als misleidend ziet.

-- Advertentie --

Het betwiste artikel
Vorige week plaatste Story een bericht waarin werd gesuggereerd dat Noa’s oom, John de Mol, haar met een privévliegtuig uit Griekenland had laten halen om bij de uitvaart van haar tante, Daniëlle van ’t Schip, aanwezig te zijn. De suggestie dat Noa van zulke privileges genoot, vooral gezien de tragische omstandigheden van het overlijden van Daniëlle na een strijd tegen kanker, stuitte velen tegen de borst.

Noa stelt zaken recht
Via sociale media heeft Noa duidelijk haar ongenoegen geuit over de vermeende feiten van het artikel. Ze corrigeerde de informatie door te zeggen: “Leuk geprobeerd, Story. Voor de duidelijkheid, ik nam een gewone vlucht vroeg in de ochtend om tijdig bij een begrafenis te zijn. Tip: controleer je bronnen beter de volgende keer.”

-- Advertentie --

Noa benadrukte dat ze niet in luxe reisde, maar op dezelfde manier als ieder ander, en ze wees op het belang van feitelijke correctheid in berichtgeving. Lees verder op de volgende pagina.

-- Advertentie --
-- Advertentie --