Vrouw denkt dat ze nierstenen heeft. In het ziekenhuis krijgt ze de schrik van haar leven

Ally Opfer, een 22-jarige cheerleading coach uit Cleveland, Ohio, startte haar dag nietsvermoedend, zich niet bewust van het feit dat haar leven op het punt stond een drastische wending te nemen. Ze voelde zich normaal, tot lichte krampen begonnen. Deze krampen wuifde ze aanvankelijk weg als niets bijzonders, een vergissing die ze zich nog lang zou herinneren.

-- Advertentie --

Intensiverende pijn
Naarmate de dag vorderde, werd Ally’s ongemak erger. Ze werkte zich door een vijf uur durende cheerleading training, ondanks de toenemende pijn. Thuisgekomen werd de pijn ondraaglijk. Geen ibuprofen of warmtekussens konden verlichting bieden. De hele nacht bleef ze wakker, gekweld door wat ze aannam als extreme menstruatiepijn.

Beklemmende realisatie
De volgende ochtend, in tranen en met onverminderde pijn, besloot Ally een zwangerschapstest te doen – puur voor de zekerheid. De test was negatief, maar de pijn bleef intensiveren. Ze weigerde aanvankelijk naar het ziekenhuis te gaan, bang dat haar symptomen zouden worden afgedaan als gewone menstruatieklachten. Maar toen de pijn onhoudbaar werd, wist ze dat ze actie moest ondernemen.

-- Advertentie --

Angstaanjagende tocht naar het ziekenhuis
De rit naar het ziekenhuis was martelend. Ally, verwoest door pijn, kon amper bewegen. Bij aankomst in het ziekenhuis schreeuwde ze haar naam uit aan de incheckbalie, een teken van de extreme pijn die ze ervoer. In de wachtkamer, ver weg van de anderen, schreeuwde ze elke keer als een nieuwe golf van pijn haar overviel.

Wat de schokkende ontdekking was, lees je op de volgende pagina.

-- Advertentie --
-- Advertentie --