“Was het verkeerd om mijn vrienden niet weg te sturen toen ik op mijn neefjes moest oppassen?”

Ik, een 26-jarige vrouw, maakte dit gisteren mee en tot nu toe zegt mijn familie dat ik fout zat. Ik had mijn eerste vrije zaterdag in weken en had plannen gemaakt om uit te gaan met mijn vrienden. Maar op het laatste moment vroeg mijn zus of ik op mijn negenjarige tweelingneefjes kon passen, aangezien haar schoonmoeder een medisch noodgeval had en ze naar het ziekenhuis moesten.

-- Advertentie --

Ik stemde toe, wetende dat haar schoonmoeder hartproblemen heeft en al een pacemaker heeft gekregen. Dus ik zegde mijn plannen af en mijn zwager bracht de kinderen langs. Omdat sommige van mijn vrienden al over waren, hielpen ze me met het oppassen op mijn neefjes en deden we wat gezinsvriendelijke activiteiten, zoals Scooby Doo kijken, pizza bestellen en spelen met mijn kindveilige schmink en wat Mario-spellen.

Het was niet het weekend dat ik had gepland, maar het was leuk en zowel mijn neefjes als mijn vrienden hadden het naar hun zin. Gelukkig hebben mijn vrienden de tweeling al eerder ontmoet bij evenementen waar ik ze voor had uitgenodigd, dus ik zag geen probleem in het feit dat ik ze niet mijn huis uit stuurde zodra de jongens werden afgezet.

-- Advertentie --

Lees verder op de volgende pagina!

-- Advertentie --
-- Advertentie --