Zo vaak zou je eigenlijk je bh moeten wassen! (het antwoord is schokkend)

Weet je hoe vaak je je beha’s wast? Trek je elke dag een schone uit de kast of draag je dezelfde beha wel een week of twee? Op social media is er een discussie gaande over hoe vaak je je bustehouder nou zou moeten wassen. Dit alles begon met een video van een Britse vrouw die geschokt was nadat ze hoorde hoe vaak haar vriendin haar beha wast. Het antwoord op deze vraag zal je waarschijnlijk verbazen.

-- Advertentie --

Eén keer per jaar in de was

Het is best mogelijk dat je elke dag je vuile ondergoed in de was gooit, maar wat doe je met je beha’s? Worden ze dagelijks gewassen of zien ze de wasmachine slechts één keer per maand? Op TikTok circuleert een video van de Britse vrouw Desyr. Ze was verbaasd toen haar vriendin haar vertelde dat ze haar beha maar één keer per jaar wast!

De post werd duizenden keren bekeken en Desyr is nu nieuwsgierig naar de reacties van andere vrouwen. Sommige vrouwen wassen hun beha elke week, terwijl anderen er gerust een maand lang mee rondlopen. Er zijn ook vrouwen die hun beha’s vaker wassen als het warm weer is of als ze veel zweten. Maar wat is nu juist? Je leest het op de volgende pagina.

-- Advertentie --
-- Advertentie --