‘Etnische achtergrond van Tunesiër bijlmoordenaar Limburg (Duitsland) wordt zoveel mogelijk verborgen gehouden’

“In plaats van de bevolking volledig te informeren, hebben de Duitse autoriteiten heel andere zorgen na de ongelooflijk brutale bijlmoord op Limburg. Het publiek is geïntimideerd door de dreiging van een aanklacht – niemand mag de achtergrond van de dader van Limburg kennen. Zelfs in de invloedrijke Bild-krant werd de opmerking “migratie-achtergrond” verwijderd.

“Ze was de brutaliteit van haar man ontvlucht, maar hij volgde haar naar haar nieuwe woonplaats en vermoorde haar op een beestachtige manier.

In Limburg (Hessen) heeft een Duitser (34) met Tunesische afkomst bijna zijn vrouw (31), moeder van zijn twee kinderen, onthoofd met een bijl van hem gescheiden!

De ondoorgrondelijke daad: de moeder, BILD geleerd van onderzoekerskringen, komt niet uit Limburg. Ze was hier in een opvanghuis geplaatst vanwege de dreigende situatie in haar huwelijk met de kinderen.

De pure horror: vol haat slaat hij de vrouw vijf keer op de grond met de bijl. Volgens BILD informatie scheidt hij haar hoofd terwijl bijna van de romp.”

Tijdens ons onderzoek ‘s middags vonden we slechts één Duitse krant die de vraag durfde te stellen over een migratieachtergrond . Toen dit werd opgehelderd, schreef een andere krant er ook over maar trok deze informatie binnen zeer korte tijd terug.

Pas laat in de avond publiceerde Bild toen dat het de dader is van de zoon van Tunesische immigranten.

In Merkel Duitsland van het jaar 2019 is het DDR-prikkeldraad terug. Een onderzoek heeft zojuist bevestigd dat 75% van de Duitsers enorme bedreiging van de vrijheid van meningsuiting ziet. Men mag bepaalde feiten niet meer uitspreken en blijkbaar niet meer publiceren.

In een democratische, vrije samenleving kent men de persvrijheid. Elke journalist en mediakunstenaar bepaalt zelf wat en hoe hij zijn nieuwsinhoud publiceert. Natuurlijk moet rekening worden gehouden met wetten zoals het recht op privacy, maar er zijn goede redenen voor uitzonderingen op de media in dergelijke wetten. Het publieke belang kan in verschillende gevallen belangrijker zijn dan het beschermen van de anonimiteit van de dader. Er zijn nog steeds geen wetten die de naamgeving van de herkomst of migratie-achtergrond van daders verbieden, met name gewelddadige criminelen.

Vooral de laatste jaren is het voor politiek links erg belangrijk om de term ‘mensen’ strafbaar te stellen, als men een homogene groep mensen uit een etnische groep noemt.

Maar elke statistiek in West-Europa laat duidelijk zien dat migranten uit speciale delen van de wereld een veel hogere affiniteit hebben met gewelddadige misdaden dan de mensen die in West-Europese landen bekend staan ​​als hun voorouderlijke bevolking. Het verbergen van achtergronden of de aanwijzing van migrerende daders als “Duitsers” maken deel uit van de strategie om de grenzen tussen autochtone en immigrantenpopulaties te vervagen.”

Bron: Wochenblick | Schokkende Video: Tunesiër slacht eigen vrouw af met bijl en mes op straat.