Gemene oma maakt kerstcadeautjes voor haar kleinkinderen, behalve voor haar stiefkind

Een moeder is online viral gegaan nadat ze weigerde naar het kerstfeest van haar schoonmoeder te gaan, omdat deze besloot haar enige stiefkind niet op te nemen in de gepersonaliseerde kerstkousen van de familie.

-- Advertentie --

Familie met Kerstmis
Afhankelijk van de omstandigheden in je familie kan Kerstmis een nachtmerrie zijn, vol met meningsverschillen en ruzies. Het kiezen van cadeaus voor familieleden is een lastige taak, maar ieder familielid zou zich welkom en comfortabel moeten voelen op deze belangrijke dag. Een vrouw wordt geprezen omdat ze weigert naar een familiebijeenkomst te gaan, aangezien haar zoon geen eigen kerstkous zal krijgen.

In een bericht gedeeld door haar echtgenoot op Reddit, legt hij uit dat zijn moeder de traditie heeft om al haar kleinkinderen gepersonaliseerde kerstkousen te geven met hun namen erop – maar dit jaar krijgt niet elk kind er een. Zijn vrouw van drie jaar heeft een negenjarige zoon – die biologisch gezien niet van hem is – en zijn moeder weigert een kous voor het stiefkind te kopen. Ondanks dat hij buitengesloten wordt, verwacht ze nog steeds dat ze deelnemen aan de feestelijke vieringen.

-- Advertentie --

Lees verder op de volgende pagina hoe de vader hierop reageerde.

-- Advertentie --
-- Advertentie --