Glennis Grace spreekt voor het eerst weer na taakstraf: “Voortdurend angst en onzekerheid!”

Na een reeks intense gebeurtenissen en persoonlijke uitdagingen, heeft zangeres Glennis Grace haar ervaringen en toekomstvisie gedeeld. De 45-jarige artieste, die onlangs betrokken was bij een incident in een supermarkt, heeft in een interview met Privé uitgelicht hoe zij deze moeilijke periode heeft doorstaan en wat haar toekomstplannen zijn.

-- Advertentie --

Omgaan met de nasleep van een supermarktincident
In het interview reflecteert Glennis op de impact die het incident in de Jumbo-supermarkt op haar leven had. Ze kreeg een taakstraf van tweehonderd uur na beschuldigingen van openlijke geweldpleging. “Het was een periode van constante angst en onzekerheid, zowel voor mij als voor mijn zoon,” vertelt ze. Deze woorden geven een zeldzaam inkijkje in de emotionele strijd die ze heeft doorstaan.

Herstel en nieuwe kansen
Glennis benadrukt het belang van rust en herstel na deze turbulente periode. Ze is nu druk bezig met een nieuwe dinnershow, ‘Grandeur’, en is dankbaar voor de kansen die ze krijgt. “Frank Wentink heeft me een geweldige kans geboden door me in zijn show op te nemen, iets waarvoor ik enorm dankbaar ben,” deelt ze.

-- Advertentie --

Lees verder op de volgende pagina.

-- Advertentie --
-- Advertentie --