Vrouw geeft pinpas aan man (32) om frietjes te betalen, dan verdwijnt er bijna 14.000 euro van haar rekening

We hebben allemaal wel eens een moment gehad waarop we iemand vertrouwden die we beter niet hadden kunnen vertrouwen. Dit verhaal gaat over zo’n moment, dat een vrouw uit Apeldoorn bijna €14.000 kostte.

-- Advertentie --

Nieuwe ‘vriend’

Stel je voor: je leert iemand kennen en hoewel er een aanzienlijk leeftijdsverschil is, bouw je een bepaalde band op. Deze 32-jarige man uit Apeldoorn beweerde een speciale band met haar te willen. Maar in plaats daarvan ontstond er een onverwachte dynamiek.

Nacht vol verassingen

Op een nacht deelt ze haar bed met deze man, terwijl zijn vriend beneden slaapt. Haar pinpas? Veilig op haar nachtkastje, dacht ze. Tot ze ontdekte dat hij tijdens de nacht meerdere malen naar beneden sloop.

Ongewenst avontuur in Arnhem

De volgende dag leidde een ‘uitstapje’ naar Arnhem tot een nachtmerrie. Ze had honger en gaf haar pinpas om frietjes te kopen. Maar in plaats van terug te keren met een snack, verdwenen de mannen met haar geld.

Schokkende ontdekking

Wat er daarna gebeurde, is nog schokkender. Uit haar bankafschriften bleek dat er niet alleen die dag flink was gewinkeld, maar er waren ook grote geldbedragen opgenomen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, was er ook geld overgemaakt van de rekening van haar verstandelijk beperkte zoon.

Verklaringen en beschuldigingen

De man, geconfronteerd met camerabeelden, beweerde dat alles met haar toestemming was. Sterker nog, hij beweerde dat hij in ruil voor zijn ‘seksuele diensten’ haar pinpas mocht gebruiken. Een bizarre bewering die door de vrouw sterk werd ontkend.

Duistere kant

Wat dit verhaal nog schrijnender maakt, is dat deze man al een donker verleden had en zelfs verdachte is in een zaak van mensenhandel. Zijn strafblad was al uitgebreid en de toekomst lijkt onzeker.

Uiteindelijke uitspraak

Hoewel de zaak al wat ouder is, besloot de rechter tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden en een werkstraf van 120 uur. Een herinnering aan iedereen om voorzichtig te zijn met wie je vertrouwt.

-- Advertentie --