Wat eten de BN’ers deze feestdagen?

Kerst is voor veel mensen een tijd van gezelligheid en samenzijn, en dit is niet anders voor enkele bekende Nederlanders. Laten we een kijkje nemen in hoe zij de feestdagen doorbrengen, van traditionele recepten tot relaxte maaltijden.

-- Advertentie --

Quinty Trustfull: Een familie erfstuk
Voor Quinty Trustfull draait kerst om familie en samen koken. Met haar man Orlando, dochter Moïse, zoon Kayne en hun partners, creëert ze een warme, liefdevolle sfeer. Een speciaal moment is het bereiden van de tiramisu van Quinty’s moeder, een recept dat nu door drie generaties heen wordt gemaakt. Dit traditionele dessert symboliseert voor hen de verbondenheid en herinneringen die ze delen.

Henriëtte de Nijs: hemels chocoladedessert
Henriëtte de Nijs houdt het kerstfeest klein en intiem. Haar specialiteit is ‘hemelse modder’, een verrukkelijk chocoladenagerecht dat ze elk jaar maakt. Ze deelt zelfs haar recept: een combinatie van eieren, pure chocolade, suiker en een snufje zout, getransformeerd tot een luchtige chocolademousse. Dit dessert is niet alleen heerlijk maar ook een symbool van de liefde die ze deelt met haar dierbaren.

Lees snel verder op de volgende pagina!

-- Advertentie --