Caroline van Eeden’s explosieve uitspraken over Maxime Meiland

Een voormalige goede vriendin van de familie Meiland, Caroline van Eeden, heeft in een recent interview met Party zeer scherpe woorden geuit richting Maxime Meiland en de rest van de familie.

-- Advertentie --

De tumultueuze band met de Meilands
De eens zo hechte relatie tussen Caroline en de Meilands lijkt volledig bekoeld. In het gesprek met Party bekent Caroline dat, bij het zien van Maxime, ze bijna een baksteen door haar raam wil werpen. “Zelfs de hele tv-crew kan me gestolen worden,” voegt een duidelijk geërgerde Caroline eraan toe. Als copingmechanisme kiest ze ervoor om het populaire programma ‘Chateau Meiland’ op SBS6 te vermijden. “Het kan me niet schelen. Ik kijk al lang niet meer, noch uit interesse noch uit nieuwsgierigheid,” benadrukt ze.

Emotionele afstandelijkheid verwijten
Caroline uit forse kritiek op de familie Meiland door te suggereren dat ze emotioneel afstandelijk zijn. Ze gebruikt de term ‘Water om het hart’, wat zou wijzen op het totaal ontbreken van gevoel. Ze stelt dat de gehele familie Meiland hier symptomen van toont. Lees verder op de volgende pagina wat de familie Meiland hierover te zeggen heeft.

-- Advertentie --
-- Advertentie --