“De beste vriendin van mijn vriendin doet aan “Alleen Fans”, ze vertelde mij over een video en ik vertelde dat aan haar vriend”

Mijn vriendin (26) en ik (26) zijn al iets meer dan vier jaar samen. Haar beste vriendin heeft al lang een vriend, met wie ik in de loop der jaren ook goed bevriend ben geraakt. Hun relatie heeft een onconventioneel element; een paar jaar geleden startte zij een pagina op “Alleen Fans”. Haar vriend heeft dit altijd ondersteund, zonder zelf betrokken te zijn bij haar content, vooral vanwege zijn werk in de financiële sector.

-- Advertentie --

Ik volg haar expliciete pagina’s niet en weet dus echt niet veel over het type content dat ze plaatst. Ik ging ervan uit dat het om solo-inhoud ging, aangezien ze altijd monogaam zijn geweest. Echter, toen de vriendin van mijn vriendin onlangs langs kwam, begon ze te praten over video die ze had met een andere vrouw en een andere man (niet haar vriend). Blijkbaar is ze de laatste zes maanden begonnen met het opnemen van content met andere mannen en had daarna het met die twee.

Dit nieuws verraste mij en ik bracht het ter sprake bij mijn vriendin nadat haar vriendin was vertrokken. Mijn vriendin was ook verrast, maar blijkbaar heeft dit geen invloed op hun relatie gehad en heeft de vriendin veel nieuwe abonnees gekregen.

-- Advertentie --

Toen ik haar vriend een week geleden weer zag, vroeg ik hem naar hoe hij zich voelde over de situatie. Hij zei dat hij zich onzeker voelde over het trio. Ze hadden ruzie gehad over haar deelname aan een trio, omdat dat een fantasie van hem is en zij niet geïnteresseerd is om er een buiten haar werk om te doen. Omdat hij niet voor de camera met haar wil zijn, gaat het nooit gebeuren.

Lees verder op de volgende pagina!

-- Advertentie --
-- Advertentie --