VapoRub is er niet alleen voor verkoudheid: 9 Manieren om dit geweldige goedje te gebruiken

Een gewoon huishoudelijk product dat pijn verlicht: het is VapoRub. De meesten van ons hebben wel een potje in huis. Normaal gesproken wordt deze crème gebruikt om verkoudheden en voorhoofd- en/of bijontstekingen te behandelen. Het product verlicht de symptomen van verkoudheid. Wat veel mensen niet weten is dat VapoRub voor nog meer (onverwachte) dingen kan worden gebruikt. Natuurlijk is het gebruik van VapoRub als behandeling tegen verkoudheden en voorhoofd- en/of bijontstekingen veelgebruikte methode, maar blijf lezen om meer te weten te komen over andere geweldige toepassingen van VapoRub die bij verschillende huishoudelijke problemen helpen.

-- Advertentie --

Acne
Wist je dat VapoRub gebruikt kan worden om Acne te bestrijden? Je kunt wat VapoRub op puistjes, acne of andere puistjes smeren en het een nachtje laten zitten. Wanneer je ’s morgens het gezicht wast, zouden de puistjes (bijna) verdwenen moeten zijn. Wanneer je merkt dat andere huidverzorgingsmethoden niet werken, probeer dan deze remedie. Je zult verbaasd zijn over het uiterlijk en het gevoel van de huid. Zorg er bij twijfel altijd voor dat je eerst advies vraagt aan een arts.

Psoriasis & eczeem
Psoriasis en eczeem zijn veel voorkomende huidziekten. Het kan leiden tot een jeukend gevoel en branderigheid. VapoRub is een geweldig middel om in beide gevallen te gebruiken: het is dus niet nodig om je huid af te dekken in de zomerzon. Het gebruik van VapoRub bij eczeem kan de ontstekings- en jeuksymptomen verminderen. De huid ziet er niet alleen verbluffend goed uit, ze voelt ook gezond en verfrist aan.

-- Advertentie --

Striae en zwangerschapsstriemen
Last van striae? Ze komen vaak voor bij zwangere vrouwen of mensen die snel gegroeid zijn. Striae is niet pijnlijk of schadelijk, maar sommige mensen vinden het er niet mooi uitzien. Striae wordt minder zichtbaar wanneer je VapoRub gebruikt. Breng dit product gedurende 2 weken aan op de striae en je zult merken dat ze minder zichtbaar worden. Voor het beste resultaat, blijf VapoRub langer gebruiken dan de aanbevolen 2 weken. Wist je dat het je ook kan helpen bij kalknagels en andere voetschimmels? Lees snel verder op de volgende pagina.

-- Advertentie --
-- Advertentie --